14 февр. 2005 г., 12:14

Звезди 

  Поэзия
1404 0 1
ЗВЕЗДИ

Умират ли звездите, кажи?
Не! Аз зная! Умират!
Умират, когато човек се роди,
и се раждат, когато някой умира!

Ти вярваш ли в тези звезди?
Аз вярвам във тяхното минало.
Аз вярвам, че хора те са били,
но тяхното време е отминало.

Не заспивай, не затваряй очи,
погледни небето красиво.
Виж, ей там звезда се роди
и виж я само каква е игрива.

Но ти заспа и аз разбрах,
че в звездата си се преродила!

© Ана Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??