13 мар. 2013 г., 22:40

Звезди в очите 

  Поэзия
418 0 0

За една истинска Приятелка

със звезди в очите!

 

Едно момиче нежно

към брега поглежда.

Към вълните са навежда,

да докосне то вълните,

да помилва то звездите.

Поглежда то звездите,

на звездите в очите,

красотата на вълните.

Цветовете на дъгите,

скриха му се в очите!

© Стефан Кочемидов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??