За една истинска Приятелка
със звезди в очите!
Едно момиче нежно
към брега поглежда.
Към вълните са навежда,
да докосне то вълните,
да помилва то звездите.
Поглежда то звездите,
на звездите в очите,
красотата на вълните.
Цветовете на дъгите,
скриха му се в очите!
© Стефан Кочемидов All rights reserved.