13 мая 2017 г., 11:01

Звездичка твоя 

  Поэзия » Любовная
1449 4 14

Вкуси  ме, сладък, ароматен плод,
очите целуни ми, да прогледна,
косата свий ми я,  в  небрежен кок,
със блясък накичи ме...  да съм звездна.

Със устни  нарисувай ми небе,
за да живея там,  звездичка твоя,
жена съм с теб в душичка на дете,
вълна съм,  гушкаща се във прибоя.

Ще грея ярко с ласка на вълничка,
събуждайките те, с  мен ще те обливам,
по бузите ще те пощипвам и обичкам,
звездичка твоя, в тебе ще се вливам.
 

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??