19 сент. 2009 г., 17:21

Звездите трепкат... 

  Поэзия » Любовная
918 0 3

Звездите трепкат и танцуват,

звездите трепкат и лудуват:

да обичаме света

сега ни карат нашите сърца.

Като две капчици роса

блестят нашите лица,

като цвете нежно ти сега

напои ме с магията на любовта

и насаждаш в мене обич и любов;

знам - ти за мен на всичко си готов

а звездите трепкат и танцуват,

само нашите души тази нощ будуват.

© Диди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??