Звездите трепкат и танцуват,
звездите трепкат и лудуват:
да обичаме света
сега ни карат нашите сърца.
Като две капчици роса
блестят нашите лица,
като цвете нежно ти сега
напои ме с магията на любовта
и насаждаш в мене обич и любов;
знам - ти за мен на всичко си готов
а звездите трепкат и танцуват,
само нашите души тази нощ будуват.
© Диди Всички права запазени
ПОЗДРАВИ! ЩАСТЛИВА БЪДИ!