30 мар. 2013 г., 12:36

Звуци 

  Поэзия
337 0 0

Мечти между небето и земята.

Бентлита по магистрали.

По изровените тротоари -

тихо скъсани обувки.

Едно дете мечтае на глас

за шоколад.

Луксозните коли са с климатици.

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??