5 дек. 2010 г., 13:54

Звън 

  Поэзия » Другая
721 0 0

ЗВЪН

 

Звън, звън, звън...

          Безспирно чукаш по сърцето ми!

Не усещаш ли железния му сън?

Не чуваш ли, метал звъни!

 

Ела, послушай! Ала тихо...

Внимавай да не го пробудиш ти!

И сега от теб е тъй далеко,

а събуди ли се, самолет е то,

                              завинаги ще отлети...

 

                                                2003г.

© Елица Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??