Огънят в сърцето ми гори,
изгаря ме цяла и изпълва душата ми със светлина.
Ти си моят ангел в нощта с хаоса под ръка.
Блясъкът в очите е огромен, поглъща цялата земя
и се ражда животът и любовта.
Тялото копнее за допира на твоята нежна ръка.
Смехът ми се превръща в странен звън в нощта.
Цялата се преизпълних с промяната на света,
заедно с моята съдба.
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Все права защищены