12.02.2011 г., 14:50 ч.

Звън в нощта 

  Поезия
425 0 0

Огънят в сърцето ми гори,

изгаря ме цяла и изпълва душата ми със светлина.

Ти си моят ангел в нощта с хаоса под ръка.

Блясъкът в очите е огромен, поглъща цялата земя

и се ражда животът и любовта.

Тялото копнее за допира на твоята нежна ръка.

Смехът ми се превръща в странен звън в нощта.

Цялата се преизпълних с промяната на света,

заедно с моята съдба.

© СИЛВИЯ ИВАНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??