10 апр. 2014 г., 16:58

Зюмбюл 

  Поэзия » Любовная
609 0 0

Ти - зюмбюл, увличаш ме в мечти.

Далече си, а времето лети.

Що изпитвам - думи трудно намирам.

Без тебе сякаш умирам.

 

На самотата скръбта ме измъчва.

Споменът за теб светлина излъчва

на огън, който угасва полека,

а аз обичам те навеки.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??