7 июл. 2010 г., 10:03

Поезия 

  Проза » Эпиграммы, миниатюры, афоризмы
646 0 1

 

 Творческа дейност, сътворение, поезия, живот... Творим във всеки момент, сътворяваме своята действителност. Свободна воля... свободата за всяко решение, пълна и всеобхватна. Моята поезия - избликът на чувства, пречупени през призмата на мислите. Парадоксът на времето - това, че го погубваме. Всяка секунда е значима, всеки ден има смисъл, всяко дихание има значение. Всяка мисъл е творение, наше собствено. Това е и същността на живота, няма как да я видим, но можем да я усетим. Моят живот - светлината на светулката в мрака, диханието в мразовития зимен ден... и въпреки всичко най-значимото предизвикателство...

© Миглена Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??