27.01.2010 г., 22:54 ч.

Един НЕбял стих а.к.а. просто думи 

  Проза » Други
721 0 2
1 мин за четене

Въздишка...

после втора...

и трета...

Любов!

Поглед...

после втори...

и трети...

Страст!

Мисъл...

после втора...

и трета...

Мечта!

Целувка...

после втора...

и трета...

Пожар!

Ден...

после втори...

и трети...

Щастие!

Година...

после втора...

и трета...

Триумф!

Живот...

после втори...

и трети...

Блян!

 

 

Знам, че може би не струва... но не пишете 2 на любовта ми  или може би пишете, но заспете вечерта със мисъл "Аз опорочих една мечта". Аз исках просто да ви кажа... как се чувствам, думи по-добри не ще намеря, защото любовта ми прави ме... такава. Каква ли... дори и за това аз думата не зная... но стига толкова... аз връщам се да продължавам да обичам, да мечтая, да изгарям и да триумфирам... и да бленувам, че един живот ще стигне за страстта ми и за любовта ми... и ако не стигне, ще има втори... после трети...



© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Този стих е доста по-стойностен от много други,по-дълги, а и не ме остави с вкус на евтин парфюм. за което благодаря. И на мен определено ми харесваш.
  • Щом има истински чувства винаги струва! Не се залъгвай. И няма да поставя 2, а...
Предложения
: ??:??