13.12.2013 г., 20:12 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
647 0 1

Любовта ми така е голяма,
че един живот даже не стига.
Иска за нея да узнаете,
да напишем заедно книга.

 

Любовта ми. Чиста и призрачна.
Нетърпелива, напираща.
Живее щастливо безбрачна
и закачливо извираща.

 

Любовта. Стихийна и насърчителна,
без да се уморява.
Като капка вода напоителна
светът наоколо съживява.

 

12.12.2013 г.

 

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ИСТИНСКА ЛЮБОВ!!!!ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТИХОТВОРЕНИЕ!!!!ТОЛКОВА ЧИСТОТА И ТОПЛИНА ИЗЛЪЧВА!!БРАВО НА ТЕБ!!!!!!!
    Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!
    МНОГО МНОГО МНОГО ми хареса!!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??