19.12.2005 г., 21:25 ч.

* * * 

  Поезия
643 0 1

О,вещице ела,нека видя очите ти.
Отведи ме далеч оттук без капка страх
Дори и бедна аз имам своята душа,
така свободна,така чиста.

Отнехте ми живота,отнехти ми дъха,
като сянка тъмна ще скитам аз
в тоз чужд и студен за мене свят,
но с надежда в сърцето за по-добра съдба.

Като Феникс от пепелта ще възкръсна,
по своя път ще продължа.
Дори до смърт да боли и душата да крещи,
аз с любов ще те победя
.

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Звучи някак си нестандартно....Различно е...Много ми хареса и ме докосна Еда огромна 6-ца от мен
Предложения
: ??:??