Ураган от чувства в мен бушува,
това са чувства необясними за мен.
Аз разкъсвам се на хиляди парчета
и в миг с поглед устремен,
аз искам те и търся те до мен.
Кои си ти и с какво така силно ме плени?
Дали с усмивката чаровна
или с очите си красиви...
Болката е в мен стаена,
тя дълбоко скрита е във мен,
любовта несподелена
ме разкасва нощ и ден.
© Гергана Петрова Всички права запазени