Dec 16, 2005, 10:23 PM

*** 

  Poetry
534 0 0

Ураган от чувства в мен бушува,
това са чувства необясними за мен.
Аз разкъсвам се на хиляди парчета
и в миг с поглед устремен,
аз искам те и търся те до мен.
Кои си ти и с какво така силно ме плени?
Дали с усмивката чаровна
или с очите си красиви...
Болката е в мен стаена,
тя дълбоко скрита е във мен,
любовта несподелена
ме разкасва нощ и ден.

© Гергана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??