19.12.2005 г., 21:16 ч.

* * * 

  Поезия
686 1 3

Когато чакаш пак съня,

когато молиш се нощта,

да дойде и да те отведе,

пак там-при твоето момче.

 

При любовта тъй истинска и чиста,

която по-прилича на детинска,

която ти на яве я уби

и сега страдаш,но уви!

 

Не ще се върне тя при теб,

не ще го видиш пак отпред,

пред твоята врата да чака,

да дойдеш пак,макар и в мрака!

 

Но всичко свърши, ти успя!

Уби душата….А сега?!

 

Очакваш, молиш се, ридаеш

и искаш да почувстваш любовта,

искаш ти макар да знаеш,
че няма да възкръстне тя от пепелта!!

© Аззз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??