26.12.2005 г., 20:21 ч.

* * * 

  Поезия
631 0 0

"не си отивай, чуваш ли - не тръгвай.........."

Отишло си е нещо-
тихо безвъзвратно.
Като от рана болката кърви.
И все не мога да повярвам,
път търся - да го стигна.
Път търся - себе си да срещна -
усмихната, спокойна - може би.
Отишло си е нещо -
без да се обърне.
Със себе си е взело част от мен.
Но аз не искам да повярвам,
аз го чакам!
Дали и тази болка в мен ще отболи?

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??