4.07.2009 г., 19:40 ч.

* * * 

  Поезия
427 0 4

Има дни, когато и слънцето
даже изглежда ни облачно.
Има дни, когато в душите ни
се търкалят думи
назъбено каменни.
И остават следите им.
Като спомени режещи,
натежали от болка
и от скривана истина.
Има дни...

 

Те са малко,
но се помнят завинаги.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??