Jul 4, 2009, 7:40 PM

* * * 

  Poetry
428 0 4

Има дни, когато и слънцето
даже изглежда ни облачно.
Има дни, когато в душите ни
се търкалят думи
назъбено каменни.
И остават следите им.
Като спомени режещи,
натежали от болка
и от скривана истина.
Има дни...

 

Те са малко,
но се помнят завинаги.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??