4.01.2006 г., 21:54 ч.

* * * 

  Поезия
699 0 1

Не вървя, а тичам.

 

Не мисля, а сънувам.

 

Гледам, но не виждам.

 

Слушам, но не чувам.

 

И се намирам, и се губя.

 

И се разбирам, и се чудя.

 

Уж плувам, а се давя.

 

Уж бързам, а се бавя.

 

Уж летя, а се влача.

 

Уж се смея, а плача.

 

Сърцето ми ликува,

Душата стене.

С разум ме лекува,

Оня вътре в мене.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??