1.02.2006 г., 16:13 ч.

*** 

  Поезия » Философска
928 0 3

Думи - остър  лед!
Докоснат ли те - топла,
кръвта  потича.

© Георги Видинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??