6.05.2004 г., 14:40 ч.

* * * 

  Поезия
1713 1 0
ОПИТВАМ СЕ ДА ТИ СЕ ОБАДЯ.
ДА ТЕ ЗАПАЗЯ ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ В ГЛАВАТА СИ...
В МРЪСНИТЕ СИ СЪНИЩА...
ДЪЛБОКО МЕЖДУ КРАКАТА СИ...
ДА ПРОГОНЯ ЛОШОТО ВРЕМЕ НАВЪН...
ЛОШОТО ВРЕМЕ ВЪТРЕ В МЕН...
ДА ЧУЯ ДЪХА ТИ...
ДА РАЗБЕРА, ЧЕ ОЩЕ МЕ ЖЕЛАЕШ...

© Ирена Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??