16.04.2005 г., 13:09 ч.

*** 

  Поезия
656 0 0

         Небето свъси оловните си вежди

         и изля върху земята воден гняв...

         Сам. Пулсира тишината. Без надежди...

         Някъде се чува песен на Едит Пиаф...

         Чакам телефонът да звънне

         и разпръсне тишината твоя глас...

         Как ми липсваш! О, как искам

         ти да си до мене в този час!

         Жадувам да помилвам косите,

         като вятъра ласкав, игрив...

         Да изтрия влагата ти от очите

         и да бъда безкрайно щастлив!

 

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??