15.02.2006 г., 23:48 ч.

* * * 

  Поезия
600 1 3
Спри , когато силно искаш да си тръгнеш...
Целуни ,когато искаш да удариш и крещиш.
Бягай ,трябва  ли назад да се обърнеш.
Не мрази , когато можеш да простиш.

Викай , ако трябва да мълчиш безславно.
И гориш ли , не издавай нито звук.
Бързай , ако трябва да пристъпваш бавно.
Не обичай ,ако трябва  да си с друг.
 

© Елена Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??