11.04.2006 г., 14:36 ч.

* * * 

  Поезия
686 1 2
ВЪРВИ СИ ! НЯМА ДА ТЕ СПИРАМ!
ТОВА СЪМ АЗ ! ЗАЩО ЛИ НЕ РАЗБРА!
ДОРИ И ЗА КРАСИВ НЕ ТЕ НАМИРАМ
ИДИ СИ ! ПО-ДОБРЕ ТАКА.

НЕ ИСКАМ ДА МИ ШЕПНЕШ НЕЖНИ ДУМИ,
ЧЕ СЪМ КРАСИВА , ЧЕ СЪМ ТВОЯ И ДОРИ
ЧЕ НИЩО НЯМА ДА ЗАСТАНЕ ПОМЕЖДУ НИ
Е СЪЖАЛЯВАМ , САМО ЧЕ СГРЕШИ.

ТА МЕЖДУ НАС Е КРАТЕР, НЕ РАЗБРА ЛИ ???
ТЕЧЕ РЕКА  И ИМА РОВ ГОЛЯМ.
ЗАЩО ДА СЛЕДВАМЕ КЛИШЕТА ОСТАРЯЛИ,
КОГАТО ВСЕКИ СЕ ОПРАВЯ САМ.

И ОЩЕ НЕЩО, ТРЯБВА ДА ГО КАЖА,
ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕШ И ПОЕМЕШ ПЪТЯ СВОЙ.
ЗА МЕН ТИ БЕШЕ ПРОСТО ФЛИРТ ПОГРЕШЕН
А В СЪРЦЕТО ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ТОЙ!


© Елена Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??