1.09.2006 г., 12:07 ч.

* * *  

  Поезия
640 0 2
И всичко някак чуждо е...
И някак е студено...
В душата някак тъжно е,
че няма те до мене.

А вчера слънце имаше!
Усмихнато, безоблачно...
Но днес отново зима е...
Отново е студено...

И нищо няма вътре...
И нищо няма да ме спре.
Отново теб да търся
в безбрежното Море...

Морето бряг си има...
Брега си има име..
Брега до тебе търся,
крещящ до болка - НАМЕРИ МЕ!

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Харесва ми !
    "Морето бряг си има...
    Брега си има име..
    Брега до тебе търся,
    крещящ до болка - НАМЕРИ МЕ "
    Много силен финал!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??