Sep 1, 2006, 12:07 PM

* * *  

  Poetry
642 0 2
И всичко някак чуждо е...
И някак е студено...
В душата някак тъжно е,
че няма те до мене.

А вчера слънце имаше!
Усмихнато, безоблачно...
Но днес отново зима е...
Отново е студено...

И нищо няма вътре...
И нищо няма да ме спре.
Отново теб да търся
в безбрежното Море...

Морето бряг си има...
Брега си има име..
Брега до тебе търся,
крещящ до болка - НАМЕРИ МЕ!

© Крис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • Харесва ми !
    "Морето бряг си има...
    Брега си има име..
    Брега до тебе търся,
    крещящ до болка - НАМЕРИ МЕ "
    Много силен финал!
    Поздрави!
Random works
: ??:??