15.07.2006 г., 23:36 ч.

* * * 

  Поезия
578 0 3



Не смея с пръст да те докосна
да не би
магията всемирна да разтуря.

/ти може би си надалече,
но чувствам те до мен
и чакам в твоя плен
минути,
дни,
години
       вече./

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??