Jul 15, 2006, 11:36 PM

* * * 

  Poetry
576 0 3



Не смея с пръст да те докосна
да не би
магията всемирна да разтуря.

/ти може би си надалече,
но чувствам те до мен
и чакам в твоя плен
минути,
дни,
години
       вече./

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??