17.06.2008 г., 16:33 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
475 0 4
Когато над бездни

призвездни


излезне


зад облаци хрили,


безкрила


луна,


и спомен


сред сенки бездомен


изчезне,


тогава аз тръгвам към тебе, Жена!




Откривам те бяла,


узряла


и цяла


изпълнена с вопъл


от топъл


копнеж,


и тайна


безкрайна


е твоето тяло,


вълшебен съюз между огън и скреж...

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??