26.04.2006 г., 4:23 ч.

* * * 

  Поезия
666 0 3
Хаос, сблъсък, катастрофа.
Остатъци, парчета, кръпки.
Пъзел от култури се подрежда,
в световен ек, световни тръпки.

А телата?!
Тези мраморни тела!
Все клиенти, пациенти...
Живеят заедно,
когато са сами.

Призрачно цели,
под небе от фрагменти.

© Лилия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??