26 апр. 2006 г., 04:23

* * * 

  Поэзия
729 0 3
Хаос, сблъсък, катастрофа.
Остатъци, парчета, кръпки.
Пъзел от култури се подрежда,
в световен ек, световни тръпки.

А телата?!
Тези мраморни тела!
Все клиенти, пациенти...
Живеят заедно,
когато са сами.

Призрачно цели,
под небе от фрагменти.

© Лилия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??