8.09.2013 г., 18:33 ч.

... 

  Поезия » Любовна
580 1 0

Луната жълти лъчи излива в реката.

Чух сълзите ти като падат през водата.

На рамото ми глава си наведе,

сякаш искаш да се вържеш за мене!

 

Заедно сме ходили в една посока

и знаехме, че ще е кратък пътя.

Напразна е тази вечер със сълзи борба,

трудно е, когато се губи

човекът, който все още се обича!

 

© Bojkov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??