15.04.2006 г., 16:11 ч.

* * * 

  Поезия
557 0 1
Да скърцам със зъби привикнах
не откликвам на зло и беда
чувство, добро леко отритнах
стига да не е в моя вреда.

Паднах, станах – напред и напред,
а Яворовата любов не чувствам.
И все така – от соаре, на соаре –
с главоболие и студ закусвам.

Труд и знание – така ме учиха
и аз им вярвах... по-преди,
но тук нещата се закучиха
по пясъка всъщност няма следи.

И миг за миг прелитам
един (не беше), друг ли трети...
без да искам залитам
и падам сред цветни тапети.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Откровенно казано, Яворов по едно и също време е писал и за Мина и за Лора!. Според мен тук е описан реалният живот. Харесва ми!
Предложения
: ??:??