24.04.2006 г., 7:40 ч.

* * * 

  Поезия
686 0 2

  Отричах те, Любов,

   а те имаше...

   Рушах те, Любов,

   със всеки изминал ден...

   Тръгна си, Любов,

   а имам нужда от теб.

   Искам  те до мен, Любов.

   Сега имам нужда от теб,

   но те няма, Любов...

   Душата ми е празна, Любов,

   Сърцето ме боли, Любов,

   боли ме...

   боли ме...

   Убих те, Любов...

   Убих и себе си...

   Няма те, Любов...

   И мен ме няма...

   Искам да те съградя отново, Любов,

   искам да те изживея отново.

   Върни се, Любов,

   имам нужда от теб...

   Дай ми Живот, Любов...

 

   Това е Любов, обречена на несъществуване...

© Емилия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??