Отричах те, Любов,
а те имаше...
Рушах те, Любов,
със всеки изминал ден...
Тръгна си, Любов,
а имам нужда от теб.
Искам те до мен, Любов.
Сега имам нужда от теб,
но те няма, Любов...
Душата ми е празна, Любов,
Сърцето ме боли, Любов,
боли ме...
боли ме...
Убих те, Любов...
Убих и себе си...
Няма те, Любов...
И мен ме няма...
Искам да те съградя отново, Любов,
искам да те изживея отново.
Върни се, Любов,
имам нужда от теб...
Дай ми Живот, Любов...
Това е Любов, обречена на несъществуване...
© Емилия Иванова All rights reserved.
Изживей любовта си,ти го заслужаваш!