13.09.2014 г., 20:30 ч.

*** 

  Поезия
664 0 6
Ще затръшна вратата след себе си,
ще замина внезапно нанякъде,
ще забравя за малко за тебе,
ще замръквам във пустото. Лято е!
 
Ще загасям звездите. Без тях
ще вървя по пътеката тясна.
Накъде? Все едно. Остарях, помъдрях,
а все още се уча на щастие.
 
Ще се скитам ненужна на всички.
А когато ми стане студено за трима
ще се върна на пръсти във къщи
да запаля камината. Зима е!

© Росица Сертова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??