13.06.2006 г., 15:38 ч.

* * * 

  Поезия
952 0 6

Има нещо по-ценно от златото
и, дори, по-голямо от хляба -
твоята и моята ръка, когато
се докосват, това ни трябва.

Златото загубва блясъка си,
хлябът е негоден след ден,
докосването ти е вечност кратка,
която ще пребъде в мен.

© Екатерина Банска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??