Jun 13, 2006, 3:38 PM

* * * 

  Poetry
885 0 6

Има нещо по-ценно от златото
и, дори, по-голямо от хляба -
твоята и моята ръка, когато
се докосват, това ни трябва.

Златото загубва блясъка си,
хлябът е негоден след ден,
докосването ти е вечност кратка,
която ще пребъде в мен.

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??