11.09.2008 г., 0:00 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
506 0 2

Един за друг ли сме родени,

или сме от различни светове?!

Търсим ли още някой,

който щастието да ни донесе?!

 

В една посока ли вървим,

или срещата ще е накрая,

живота досегашен, за да променим

и да започнем отначало?!

 

Ще минем ли през трудните моменти,

себе си да оценим.

Или лесното ще изживеем,

а пред трудното ще се разделим?!

 

Ще изживеем ли платонично любовта,

или плътското ще надделее?!

Ще усещаш с мен само страстта,

или друго чувство в тебе ще живее?!

 

Дали ще срещнеш жената,

която от мен по-стойностна ще е,

дали ще си спомняш после за мене,

или със нея ще ти е добре?!

 

Дали болката ще преживея,

за да сбъдна моята мечта,

да мога да задавам същите въпроси,

когато имам теб и любовта?!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??