9.06.2006 г., 21:16 ч.

* * * 

  Поезия
878 0 1
Влюбени навънка пеят
и за любовта копнеят.
А моите очи
обливат се в сълзи,
сълзи,които търсят топлата ти длан.


Не искам просто твоето присъствие.
Не искам аз подаръкът-отсъствие.
Не искам твоето терзание,
а миг,но истинско внимание.


Аз искам устни с които да се смея,
очи,в които да изгрея,
рамо,на което да почивам уморена,
прегрътка топла,в нощ студена.
Две ръце,които да ме милват.
Едно сърце,което ме обича...


Не искам нищо сложно.
Аз искам капчица внимание,
а днес получих само
твоето отсъствие.
Май искам нещо невъзможно!


14.02.05г.

© Кая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??