25.05.2004 г., 15:41 ч.

* * * 

  Поезия
1193 0 0
Когато някога забравиш че ме има
погледни звездите , там ще бъда аз .
Когато моите ласки не те застигат
докосни слънцето - това съм аз .
Когато почувстваш че далече съм от теб
усети вятърът , чрез него аз те галя.
Когато почувстваш че ме няма ,
огледай се около теб - аз съм навсякъде.
Докосвам те нежно чрез вятъра ...
Целувам те сладко чрез слънцето ...
Прегрърщам те силно чрез въздуха ...
Всеки миг живея в теб чрез клетките ти ,
Чувствам чрез сърцето ти ,
Душата ми търси твоята душа !
Обичам те!За теб живея на света !

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??