2.10.2006 г., 20:23 ч.

* * * 

  Поезия
589 0 13

Искам те-
силно,неистово,жадно,
страстта в мен напира,
но вятъра скърши твоите криле,
не би могъл вече с мен да полетиш...
А толкова бих искала,
поне да те погаля по лицето,
да зърна твоята усмивка,
да чуя гласа ти....
Не съм щастлива с теб,
но нямам сили и да си тръгна,
зимата в душата ми се подслони
и чувствата ми към теб вледени!!!
Но продължавам да дерзая,
да намеря с теб път,посока,
двамата да продължим по тях,
но как ли ще стане това,
като ти си тук до мен
а същевременно си толкова далече.....

30.09.2006






© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??