18.08.2006 г., 12:16 ч.  

* * * * 

  Поезия
730 0 0

* * * 

Убиват мислите.

Отвън навътре.

Топка от бодли.

Помръдна ли - боли.

На камък нищо не убива.

© Румена Румена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??