19.11.2007 г., 19:43 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
667 0 1
Красавице моя, искряща звезда,
бъди тук с мен, бъди любовта!
Прелестна моя, принцеса една,
в мойто сърце любима е тя!

© Васко Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ех, че обично стихче!
    Шестица от мен!!!
Предложения
: ??:??