17.01.2008 г., 22:46 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
562 0 0
Луиза, прекрасно име носиш ти,
принцеса, господар на моите мечти,
макар и километрите да ни делят,
зърна ли те, спира ми дъхът!

© Васко Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??