22.07.2007 г., 17:45 ч.

** 

  Поезия
621 0 0
Захарни сълзи
капят от очите ти!
Позволи ми
да целуна всяка една!
Нека
и аз съм част от твоята тъга!

Позволи ми
да бъда там, във тогава,
когато всичко ще спре!
Позволи ми
да лекувам твоето сърце!

Там и тогава
всичко ми прости!
Там във тогава,
когато времето за мен ще си!

Там,
когато вълните докоснат брега!
Тогава,
когато пак уловим мига!
Там,
където слънцето докосва с първите си лъчи лицето ти!
Тогава,
когато дариш ми сърцето си!

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??