27.12.2007 г., 17:14 ч.

* * * 

  Поезия
678 0 2
Животът на всякое цвете
се ражда с венец от лъчи,
забавя по пътя нозете,
докосва с усмивка очи.

Животът на всякое цвете
е ласка, миг тишина,
която подтиква ръцете
и багри светът с добрина.

Животът на всякое цвете
сън е, потрепващ с крилца,
пеперуда след дъждовете,
туптящи с възбуда сърца.

Приятели мои, помнете
с надежда винаги нова,
че животът на всякое цвете
се взима за друго такова.
 

© Венелин Стоичков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??